Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

32ος Κλασσικός Μαραθώνιος ΑθηνώνΜε μεγάλη συμμέτοχή διεξήχθη ο 32ος Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών  και με ρεκόρ διαδρομης απο την πρώτη του παρουσία στην Αυθεντική διαδρομή, ο Φέλιξ Κάντι από την Κένυα, κατάφερε να πετύχει ότι προσπάθησαν τα τελευταία δέκα χρόνια πολλοί δρομείς: να σπάσει το ρεκόρ στην Αυθεντική διαδρομή και να βελτιώσει το 2.10.55 του Στέφανου Μπαλτίνι, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
Ο Κενυάτης, στη διάρκεια του 32ου Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού, διένυσε την απόσταση σε 2.10.37 και ξεσήκωσε τους χιλιάδες φιλάθλους, που τον περίμεναν στο Παναθηναϊκό στάδιο. Ο Κάντι δεν ενοχλήθηκε ούτε από την υψηλή υγρασία και εξίσου υψηλή θερμοκρασία και από το 30ο χιλιόμετρο κι έπειτα έφερε την κούρσα στα μέτρα του. Δεύτερος με 2.12.34 ήταν ο νικητής του 2012 και 2010 Ράιμοντ Μπετ και τρίτος ο Τσομπέι Κιπτανούι με 2.15.38.

Η ομάδα μας δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτην την τεράστια γιορτή για την χώρα μας με τους πιο πολλούς να διανύουν για πρώτη φορά 42χλμ καθώς και αρκετούς στα 5χλμ.

Στον Μαραθώνιο συμμετείχαν:
1.Μακης Πίλουρης
2.Γκιρτάκης Τάσος
3.Γεωργόπουλος Γεώργιος
4.Ευστρατίου Ιωάννης
5.Τσιρακόπουλος Ιωάννης

6. Κίκινας Παναγιώτης
7.Οικονόμου Ηλίας
8.Καμπουρογλού Αλέξανδρος
9.Βέργος Χρήστος
ακόμα απο την επαρχία μας συμμετείχαν ο φίλος και γιατρός της ομάδας Κατσούλης Γρηγόρης, Αντιγόνη Λασκαρίδου, Μάκης Μίζης και ο Μάνος Παπαδημητρίου Dimson.

Στα 5χλμ :
1. Γκιώνης Ιωάννης
2. Φασιλής Γεώργιος
3. Πανάγου Φωτεινή
4. Ντεγλαρακη Αφροδίτη

Στα 10χλμ:
Κοντοβράκης Πέτρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου